Αстропрогноза Август 2013 I част

04.08.2013

Αстропрогноза Август 2013

Месец август вече е тук и вероятно всички се вълнуваме от това, което ще ни се случи в последния летен месец. Нашата астроложка е подготвила за Вас интересни факти за бъдещето.

 

 

 

ОВЕН

За вас месецът започва емоционално бурно. На 01.08. се очаква да се почувствате напрегнати и изтощетени, като не са изключени и недоразумения с хора от семейството или от близкото ви обкръжение, защото винаги искате да сте първи във всичко. Но, това не е наложително да е за сметка на душевното ви здраве. Родените на 28 и 29.03 нека бъдат по внимателни към рисковани и стресови ситуации, както и в начина си на общуване. Ако сте загубили в един спор не означава , че всичко е изгубено. Тези ваши притеснения са започнали още през края на месец юли и предстои да се разрешат през този месец. Един от належащите ви проблеми е свързан с дома, недвижими имоти, ипотеки и като цяло общуването с членовете на семейството. По един или друг начин това се свързва и с професионалните ви проблеми и финансовите неуредици, които ви притесняват от известно време. В края на месеца е много вероятно да получите отговор на всички въпроси, които ви вълнуват. 04.08 ви предоставя приятна изненада за развлечение, което ще ви разсее. А за други това може да е неочаквано решение на наболял проблем. Новата Луна на 07.08 е предвестник на положителни емоции и развлечение. Добър период за овните, които искат да станат родители или да подобрят взаимоотношенията с децата си. 08.08-24.08 е период, през който настроението ви ще е в много добра форма. Възможно е да вземете отпуск и да заминете на почивка. За тези, които ще са на работа, не се отчайват, дните са емоционално положителни и са творчески заредени. Събитията през този период, ще ви върнат към хора и събития, които по един или друг начин ви напомнят за доброто старо време. При всички положения ежедневието ви ще е много по приятно в сравнение с изминалият период от време. На 16.08 Венера, планета на любовта влиза в зодия Везни. За вас това означава нови запознанства и съдружници, които определено са много интересни и обнадеждаващи. Пълнолунието на 21.08 в зодия Водолей, ще ви донесе успех и сбъднати мечти,това е възможно при условие ,че приключите с един период от живота ви и започнете на чисто. Краят на месец август, ще ви накара сериозно да се заемете с работа и физическото ви състояние. Тоест да станете по организирани и практични, да започнете някакъв спорт или вид здравословен начин на хранене. Управителят на вашата зодия Марс, от 28.08-15.10 ще промени позициите си. От зодия Рак навлиза в зодия Лъв, един огнен знак, който ви допада в сравнение с водния Рак. Това, ще е един период силно динамичен изпълнен с емоции, страсти и печеливши сделки. Много от вас,ще откриете талантите си, който в бъдеще може да се окажат един печеливш бизнес. Нова връзка на хоризонта се очертава в края на месеца. Това е и повод за големи сантиментални или професионални възможности . Може да свържете полезното с приятното или един емоционален заряд да ви вдъхнови за повече професионални успехи.

Αстропрогноза Август 2013 I частТЕЛЕЦ

Месец август за вас уважаеми телци, започва с напрежение в ежедневието, отложени срещи и кратки пътувания, конфликти с хора от близкото обкръжение ви изнервя. Това за вас е нещо ужасно, защото не обичате радикалните промени. Родените на 25-26 април да се пазят от малки злополуки и остри предмети ,предизвикани по невнимание и нервно напрежение. На 2 август Венера вашият управител и Марс са в секстил /добра планетна комбинация/ и това води до приятни изненади от страна на любимите ви хора. На 4 август, ще намерите решение на възникнали проблеми в семейството, което ще доведе до сплотяването му и затова е излишно да се притеснявате . Новолунието на 7 август е свързано с положителни промени във връзките ви с близките хора и начинът ви на живот. Периода от 8 август до 24 август се характеризира с творчески идеи, кратки пътувания за развлечения, приятни емоции и срещи с приятели. От 16 август до 11 септември Венера ще навлезе в зодия Везни и това,ще допринесе за подобряване на емоциите в любовта, както и във финансите ви. За необвързаните – половинката в любовта , може да срещнете на работното място или във фитнес залата. Пълнолунието на 21 август е свързано с известно финансово напрежение вследствие на непредвидени разходи и безразборни покупки. Период за развлечение и почивка е 23 август – 22 септември.Много възможно да вземете отпуск и се отправите в отдих. Преминаването на Марс на 28 август до 15 октомври в зодия Лъв е свързан с промени в дома или офиса: като например, промяна на местоживеенето ви,ремонт или някакъв нов работен режим или ситуации. Многото ангажименти ви карат да се чувствате напрегнати и избухливи. Намерете начин да си почивате!

Αстропрогноза Август 2013 I частБЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни в началото на месеца /01.08/, не давайте воля на емоциите и думите си, като по този начин искате да се отърсите от всичко, което ви тежи на душата. Това , че за вас да казвате нещата в очите на хората в прав текст е нещо съвсем нормално , не означава че това се приема лесно от другите! Родените на 25.05 да бъдат по внимателни. Необходимо е да запазете спокойствие,защото на 2.08 имате възможност за развлечения и покупки, които ще ви повдигнат самочувствието и ще ви развесели, но нека това да е съпроводено от РАЗУМ! До края на месец август следете внимателно за финансите си, за да не излезете извън рамките на допустимото. Добър период за почивка, развлечения, любов и ново начало за творчески проекти е 16.08-11.09. Управителят на зодия Близнаци е Меркурий, който на 08.08 навлиза в зодия Лъв и това за вас се свързва с много срещи, кратки пътувания и приятни съобщения. Настроението ви се подобрява, но от друга страна нещата няма да се случват така лесно и се изисква по вече търпение и разум от ваша страна! Тези трудности могат да са и с положителен характер , защото биха ви накарали да промените начина си на живот и работа.Така ще решите да осъществите една творческа идея,която би се реализирала блестящо за в бъдеще. В завършеният вид може да я видят през периода около Пълнолуние на 21 .08 и ще ви зарадва особено. В края на месеца много вероятно е и един неочакван любовен сценарий, който може да не е дълготраен във времето, но ще ви зареди с много силни емоции. От друга страна помислете с кого се обвързвате и какво всъщност искате от любовта! През периода 28.08-15.10, емоциите и движението в ежедневието ви, ще се увеличи. Изисква се да обмисляте внимателно всяка ваша стъпка и поведение при всяко действие, за да не направите грешки,които биха довели до стрес и объркване на плановете ви. Почивайте си, хранете се правилно и не се претоварвайте. Само един здрав разум може да създава качествени и смислени събития с добри резултати.

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.