Αстропрогноза Август 2013 II част

06.08.2013

Αстропрогноза Август 2013 I част

Запознахме се с бъдещето на първите шест зодии от зодиака. Нека видим какво вещаят звездите и за останалите.

 

 

Αстропрогноза Август 2013 II частВЕЗНИ

В Астрологията вие сте представителите на хармонията и равновесието. Известни сте, като най-добрите дипломати, затова и напрежението на работа или със съпруга/та в началото на месец август не може да ви изкара от равновесие. И около 4.08 вие получавате възнаграждение за проявеното търпение. Това може да е една разходка или покана за приятна среща, мероприятие, което ще ви помогне да си починете от напрегнати дни, а и да се почувствате красиви и обичани. През периодът /16.08-11.09/, когато Венера (вашият управител), ще бъде в зодията ви, ще станете обект на внимание и възхищение. Каквото и да кажете, както и да се облечете, хората ще ви се възхищават. Тогава необвързаните могат да имат по-голям избор в любовта, която всъщност сама ще ги намери. Независимо от това,трудности и непостоянство ще има във всичките тези обществени и лични контакти, защото периодът за вас до 2015 е преобразуващ. Новолунието на /07.08/ ще може да даде отговори на настоящите ви въпроси свързани със сантименталната и професионалната част от живота ви.Така, че ако нещата в любовта или в професията не са така добри, то със сигурност ще се изяснят и разрешат. Използвайте този период /16.08-11.09/ и за развиване на творческите си идеи. Хората на изкуството, дизайна и рекламата имат големи шансове да сбъднат стара мечта. От 08.08 до 24.08 избягвайте да се доверявате на хора, така наречени „Експерт-специалисти“. Може да бъдете подведени и да се наложи да промените плановете си. Това е така, защото след 16.08 много от слабите ви места ще се появят, както и на хората, с които си сътрудничите и реформата няма да закъснее. На 23-24.08 нещата стават уравновесени, сигурни и ясни. Това е така, защото около Пълнолунието на 21.08 ненужното в животът ви просто ще си отиде и негово място ще се появи нещо прогресивно и смислено. Желая Успех в това ново начало, каквото и да е то за всеки един от вас.

Αстропрогноза Август 2013 II частСКОРПИОН

Вие сте проницателни и мистериозни, винаги се стремите да държите контрол и власт над всичко, което ви заобикаля. През последните месеци обаче, това не се случва особено добре и вие сте изнервени. С такова настроение започва и месец август за вас, т.е налице е много напрежение и малки здравословни проблеми, причинени от физическо ви изтощение в борбата с многото професионални и финансови проблеми. Новолунието около 7.08 , ще ви срещне с хора и ситуации, които ще ви поставят в опозиция и затруднено положение.Тогава вие не трябва да се затваряте в себе си а да намерете бързо път за разрешаването им. Родените около 1 и 2.11, около 16.08 намират решение на наболелите теми и получават конкретни предложения. Други успяват да намерят време за кратка почивка и приятно пътуване с цел отдих. Родените около 23.10 да бъдат по внимателни към събитията в началото на месеца, защото ще изживеят известно разочарование, но да запазят спокойствие. В края на месеца /след 23.08/, ще можете да приложите идеите си за промяна на практика и да получите желаният резултат. Но, от друга страна,се налага да запазите и самообладание , защото Марс ще накара кръвта ви да закипи от силни положителни или отрицателни емоции след 28.08. Много от грешките ви в любовта и работата от миналото ви, ще предизвикат бързо и неотложно разрешение. Възможно е един силен емоционален роман да се появи на вашата сцена и да промени изцяло животът ви.Това може да е и една идея, която отдавна се върти в главата ви. С една дума, ще сте готови на Всичко или Нищо заради нея/него.. или тази обсебваща идея. Пълнолунието на 21.08 ще „поиска“ обаче разчет! Готови ли сте за това?! Необходимо е да запазите самообладание и да не се впускате в бурни емоции.Те са красиви и вие без тях не можете да си представите живота. Но точно те са и причината за големите ви трудности и неуспехи в миналото ви. Не забравяйте това. Човек се учи от грешките си!

Αстропрогноза Август 2013 II частСТРЕЛЕЦ

В астрологията вие сте така наречените щастливци на зодиака. Ваш управител е Юпитер, планетата на късмета и щастливите възможности. Началото на месец август за вас е белязан с известно несъответствие с мнението на околните, по отношение на духовната ви ценностна система и техните разбирания, но от друга страна това ще разчупи прегради и бариери, които спираха развитието ви. Не бъдете силно напористи за да не обидите близък човек и после съжалявате за това.. Малко по внимателни в поведението и действията си да бъдат родените на 26.11. за да не бъдат „приятно“ подведени, като направят прекалено голям разход за нещо или някой, което в бъдеще, ще им струва скъпо. На 04.08 ще получите първите приятни изненади. Това може да е една щастлива възможност, случайност или резултат от положените ви усилия и труд до момента. А за онези, които имат деца, може радостта да е от тях. Пълнолунието на 07.08 е белязано с реализацията на една ваша мечта. Правите една голяма крачка в живота си и това е много съществено за идните месеци и години. Това може да е свързано с пътуване или проект в чужбина или постъпване във ВУЗ. При всяко едно положение трябва да знаете какво точно искате да се случи за да имате най-добрият резултат за в бъдеще. От друга страна около 10-11.08 много вероятно е да се отправите на път. Запазете самообладание. Не се вълнувайте прекалено много! Средата на месеца е период за нови емоционално-сантиментални запознанства за необвързаните,и разрешаване на парични затруднения за обвързаните представители на зодията.Но не давайте воля на „големите „мечти, защото в края на месеца може да има известна промяна и разочарование от това. Затова в любовта не мислете, че това е човекът на вашият живот, а когато оперирате с пари внимавайте да не ги похарчите веднага. Пълнолунието на 21.08 ще донесе приятна вест и пълна промяна в ежедневието ви. На 28.08 вие ще се преобразите толкова, като че ли ще се родите отново.Но, за всичко това е необходимо да сте положили предварително необходимият труд и усилия.Това е така, защото в природата биват награждавани само упоритите, трудещите и тези които имат цел в живота. Нищо не идва даром и без цена!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.