Абитуриенти 2013

Остават броени дни до най-важното събитие на годината за зрелостниците, а именно абитуриентските балове. Приготовленията при някои абитуриенти започват още през зимата с избора на рокля, обувки , бижута. При момчетата, еуфорията не е толкова голяма, както при дамите, защото те винаги са били малко ограничени от към прически и костюми, но пък ние от Списание VIP ще ви покажем няколко не толкова банални и скучни костюма и аксесоари за момчетата, с които със сигурност ще изпъкнат сред тълпата.

Няма да се учудим ако някои дори още не са направили избора си за костюм на бала и ще го направят точно часове преди голямото събитие.

Забравете за строго-официалните костюми. Колкото и добре да изглеждате в тях, някак си им мина модата преди много години. Съчетайте деним с спортно-елегантна риза и класически обувки и няма да се чувствате толкова нелепо, все едно сте на сватба и ви стягат обувките преди съдбоносния момент.

Тази година има голям избор от към аксесоари за вас. Шапки, вратовръзки, папионки дори и фишута за врата. Спокойно няма да изглеждате женствени с тях. Световноизвестни марки, които са се наложили на пазара от дълги години и са номер едно ви подкрепят в това да експериментирате със стила и да заложите на този аксесоар за врата.

Ако искате да привлечете погледите с нещо автентично и същевременно модерно то заложете на това да сложите елек, а от джоба му да се подава  старинен часовник. Антикварните магазини са пълни с всякакви разнообразни атикули, от които може да извлечете полза стига да имате богато въображение.