Абитуриентки 2013

Представяме ви една поредица от съвети за предстоящите абитуриентки тази година. Като първа тема сме избрали момичетата, защото за тях този празник е сякаш най-важният и те започват да обмислят варианти за вида си още от миналата година.

Малко е късно да ви говорим за рокли, защото те най-вероятно са избрани и ушити още през зимния сезон, но в тази статия ще поговорим за актуалните прически, пролетно-летния грим и аксесоарите, които са неизменна част от вида на всяка млада дама.

Навидяли сме се на куп грешки, които момичетата правят в стремежа си да изпъкнат сред тълпата, но това определено не е най-успешният за тях вид.

Разбира се всичко в абитуриентския вид на дамите трябва да е съчетано добре, в изискан вид и най-важното да не е претрупано, както повечето си мислят, че трябва да е. Ако сте избрали семпла и класическа рокля за вашия повод то наблегнете на акцента като бижута, чантичка, обувките, прическата или грима.

Ако пък сте избрали целият блясък да идва от роклята, то съчетайте аксесоарите си възможно най-леко и семпло, за да не получите изкряща визия, с която ще съберете погледите, но не от възторг колко добре изглеждате, а това колко нелепи сте всъшност.

Вашият бал започва в ранния следобед и продължава до късните часове на нощта, което от своя страна предполага гримът ви да е вечерен, но малък съвет от нас не прекалявайте с черния опушен грим. В момента на мода са 4 вида грим, от които може да извлечете полза.

Котешки поглед – очната линия и черният молив са безценен аксесоар, но внимавайте! Всяка дама има различни очи и поставянето на този вид грим изисква прецизност от това колко е дълго окото и колко е голямо.