Ариана Гранде с дебютен албум

06.08.2013

Ариана Гранде с дебютен албумСлуховете около младата певица Ариана Гранде са, че в първият й албум, който ще се казва – „Yours Truly“, ще вземат участие Деми Ловато и Джъстин Бийбър.

Ариана Гранде сега довършва дебютния си албум, „Yours Truly“, а феновете й имат още една причина да се вълнуват – както Ловато, така и Джъстин говорят, че се занимават с проекта!

В него също ще участват и рапърите – Big Sean, Fabolous и Mac Miller. (Miller не трябва да е изненада – той е част от хита й – „The Way“).

Деми Ловато вече потвърди, че тя работи с Гранде, като преди това, тя я заля с комплименти. „Ние вече говорихме за това. Обичам я толкова много. Тя е толкова сладка и толкова талантлива“, сподели Ловато през юли. „Развълнувана съм. Аз определено знаех, че ще си сътруднича с нея в един момент. И този въпрос е вече тук“!

Докато за сътрудничеството на Гранде и Бийбър. Не само, че те споделят единн мениджър, но двойката също направи някои турнета заедно, като Ариана се включи в някои от спирките от турнето на Джъстин – „Believe“.

Ето кои ще са песните от „Yours Truly“:

1. ‘Baby, I’ 2. ‘Honeymoon Avenue’ 3. ‘Voodoo Love’ 4. ‘My Piano’ 5. ‘The Way’ (feat. Mac Miller) 6. ‘Tattooed Heart’ 7. ‘You Will Never Know’ 8. ‘Right There’ (feat. Big Sean) 9. ‘Almost Is Never Enough’ (feat. Nathan Skyes) 10. ‘Boyfriend Material’ 11. ‘Pink Champagne’ 12. ‘Lovin’ It’

Bonus Tracks: 13. ‘The Way (Remix)’ (ft. Fabolous) 14. ‘Supervised’ (feat. Justin Bieber) 15. ‘Direct Contact’ (feat. Demi Lovato)

Автор: Божана Паскалева

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването