Банско посреща най – добрият DJ Bob Sinclar

Как ви се струва комбинацията от хубав български курорт, ски и сноуборд, клубна музика, световноизвестен диджей и огромна доза настроение? Е, ако сте заинтересовани, то няма какво да мислите повече! Грабвайте екипировката, големите усмивките и поканете компанията да се забавлява с вас.

За перфектното настроение през последния уикенд на месеца, Банско отваря врати за всички, които искат да се насладят на музиката на френския Dj Bob Sinclar, който ще огласи пистите на курортното градче. Входът за всички посетители ще бъде безплатен, а единствено условие е да имате билет или карта за лифта!

Банско посреща най - добрият DJ Bob Sinclar

Талантливия диджей идва в страната ни за пореден път, по покана на Ски курорта Банско и Юлен АД, а посещението му е част от световното турне, с което рекламира последния си студиен албум „Disco Crash”. Освен това Синклер щепредстави и част от най-новия си проект, по който работи, парчето „Paris by Night”. Ето и какво казва за него Кристоф ле Фриан, както е всъщност истинското име на парижанина: “Това е истински забавна компилация, с абсолютно неустоими хитове – „Grupie”, „Far l’amore” и др. Аз обичам да прескачам в различни стилове, затова непрекъснато търся нови сътрудничества, нов звук. Винаги съм търсел новите имена, работя както с утвърдени изпълнители, така и с изгряващи звезди. Вярвам, че те са талантите на утрешния ден и съм представил няколко от тях в Paris by Night. Проектът е нещо като своеобразно завръщане към традицията, но и също толкова авангарден по своему, вдъхновен от руски, джаз и латино мелодии. „Paris by Night” включва голямо разнообразие от звуци, този проект звучи в традицията на кабарето и бурлеската – един клоунски свят, който съм комбинирал с моята музика.”

Преди Синклер, за доброто настроение на всички почиващи  ще се погрижат Peyton & DJ Annemiek (Ibiza), DJ Matrixsoul & DJ Sprite. Началото е отредено за неделя, 31 март от 11.00 часа, а мястото е Бъндеришка поляна.

Автор: Мария Стоянова