Интервю с Бате Сашо

Интервю с Бате Сашо
„Правете първо вие това, което най-много държите да бъде направено за вас!“

Здравей, Сашо.Благодарим ти,че се отзова на поканата на списание VIP и ще отделиш няколко минути за своите почитатели.През последните години се отвърди като доказало се име в българската хип – хоп култура и съм сигурен,че читателите ни с интерес следят изявите ти.

1. Малко тривиално,но все пак.. разкажи ни как минава един нормален ден на Бате Сашо, какви са задълженията ти, заниманията ти, извън страстта към музиката?

Като всеки човек и аз плащам сметки, ходя да пазарувам и тн! Но най-голямата част от деня, тоест вечерите и нощите, тъй като съм нощна птица, минават в осъществяването на музикалните ми идеи! Усещам, че страдам от остър и хроничен работохолизъм…. Просто не мога да спра да мисля за нови инструментали, нови стихове, нови клипове, нови идеи в представянето на музикалните произведения! И естествено да се опитвам да ги правя, гонейки мечтите си ежедневно!

2. Сподели с читателите ни три неща за Бате Сашо, които широката аудитория не знае (ако не са стриктна тайна, разбира се).

Напоследък се дистанцирам от медиите, тъй като обичам да се появявам там, само когато имам нов клип или нещо което съм сътворил и искам да представя на феновете и хората извън интернет! В България е пълно с индивиди, които са известни с това че са известни и не ми се иска да съм от тях! Освен това телевизията и радиото са като в някакъв балон, издигнал се над нормалният човек и назидателно му се поставят тези, изводи и настроения, които той би трябвало да следва, тък като „МЕГА ИЗВЕСТНИ ХОРА“ ги споделят! Мечтая си за закони в родината ни, които пазят авторските ни права и се грижат за нас, творците! Една нация без интелигенцията, учените, историците, хората на изкуството е просто НАЦИЯ БЕЗ ПРИМЕР! Всички държави, съвзели се от много тежки, даже катастрофални събития, са се водили от личните примери на своите лидери! Тоест: каквито са ни политиците, елита и народа, такива ще бъдат и идните поколения!

3. Ако не се лъжем, си страстен фен на Ливърпул и Реал Мадрид. Доволен ли си от изявите на своите любимци и с какво очакваш да те зарадват в близко бъдеще?

Главно съм фен на ЛЕВСКИ и ЛИВЪРПУЛ! На Реал просто симпатизирам! И от двамата ми любими тима съм зверски разочарован! В България футболът отдавна не е това, което помня като дете, тийнейджър и юноша! Стадионите бяха пълни с яки хора, играчите „умираха“ за емблемата на терена! Имаше зверски битки и просто нямаше как да не се гордееш с отбора си! Сега като че ли само публиката на Левски измива срама на ръководството и играчите! Хвала за тях!