Безопасно пиене на работа


Лято е, а най-тежко се работи точно сега. Вместо да си почивате, трябва да сте в офиса. В такива моменти алкохола помага. Дори стимулира креативността, отпуска ви и ви зарежда с желание за добре свършена работа. Не трябва да се лишавате от него, само защото сте на работното място. Ето и няколко съвета как да пиете, без шефа ви да разбере докато сте на работа.


 Подходящ алкохол


Има питиета, чиято консумация бива усетена веднага. Такива са ракията, джина и др. от семейство „миризливи”. Най-подходяща е водката. Няма как да не се усеща, но все пак не е колкото останалите. По-възможност нека водката да е от по-скъпите! За предпочитане е…
Перфектното скривалище


След решението за избора следва и въпроса „Как да скрием алкохола?”. Едва ли съвсем спокойно ще си извадите бутилка водка в офиса през деня. Та… вариант е бутилка с безалкохолна напитка, която да смесите с водката. Ако не смесвате водката и безалкохолното, спокойно може да си налеете водката в бутилка от минерална вода и никой няма да се усъмни. Други варианти са картонена кутия от сок и термос за кафе.
Алкохолният дъх


Не всички дъвки и бонбони успяват да прикрият алкохолното ухание. Някой дори нямат никакъв ефект! Не опитвайте с ментови бонбони. Най-подходящи са плодовите дъвки.