Бионсе с бляскава фотосесия

13.07.2013

Бионсе с бляскава фотосесия

Бионсе е на корицата на новия брой на списание Flaunt, но снимките са от 2011 г.

 

 

Така, че те са от преди две години. Дори и така, Би искри обвита в блясък. Тя е с блестяща и лъскава боя по тялото си и нищо друго. Беше тематика за африканска фотосесия. Въпреки че снимките са стари, интервюто е ново.

Певицата не говори в него за музика, а споделя, че обича обикновените бели тениски, повече от всичко друго в просторния си гардероб.

Тя казва, че желае уединение: „Аз съм избрала да запазя, някои аспекти от живота си частни. Но също обичам да споделям това, което ме прави щастлива, особено чрез снимки.“ Е, всеки, който е надникнал в Tumblr, знае че тя радва феновете си с много и много снимки.

Бионсе също признава, че не вярва в книгите и списанията, които ни обучават как да се молим, казвайки: „Ако трябва да прочетете тези неща, вече сте в беда“.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.