Бeн Афлeк e новият Батман

27.08.2013

Бeн Афлeк e новият БатманНаграденият с Оскар режисьор, Бен Афлек е подготвeн да бъдe  новата звезда – Батман в продукцията на Уорнър Брос- „Мъж от стомана” продължението. Това обяви студиото в четвъртък.

Зак Снайдeр  ще се завърне да насочи Афлек и Хенри Кавил  във все още неозаглавения филм, който ще бъде първият път, в който Батман и Супермен ще споделят големия екран. В съобщение за пресата се обяви новината, че Афлек, в ролята на Батман ще бъде „изцяло ново превъплъщение на героя.“ Ейми Адамс, Лорънс Фишбърн и Даян Лейн ще се завърнат да изиграят техните роли във филма, който се очаква да излезе на 17-ти юли 2015.

Бeн Афлeк e новият БатманСнайдер, чийто „Мъж от стомана” възлиза на скромната сума от над 649,000 милиона щатски долара в световен мащаб, казва в съобщение: “ Бен предлага интересен контра-баланс за Супермен. Той има широка гама от превъплъщения за създаване на пластове, портрет на човек, който е по-възрастен и по-мъдър от Кларк Кент и носи белезите на опитен боец. Ще се запази очарованието му, но светът ще разграничи ролите му. Нямам търпение да работя с него.“

„Знаехме, че със сигурност имаме нужда от  необикновен актьор, който да поеме един от най-великите комикси на всички времена“. А и този супергерой се е запазил като най-трайно популярните  и  Бен Афлек със сигурност се вписва в законопроекта. Изключителната му кариера е свидетелство за неговия талант и знаем, че той и Зак ще донесат ново измерение на дуалността на този герой“- споделя за Уорнър Брос, Грег Силвърман.

Сценаристът на „Мъж от стомана” и „Батман- началото”, Дейвид Гойер, работи по сценария за изпълнение, който се очаква да започне по някое време през 2014 година.

Афлек не е непознат за супергеройските роли, за добро или лошо.  В титулярната му роля в “Darеdеvil” , той претърпя критични разочарования, тук обаче се надяваме на добра актьорска игра, каквато само той умее да покаже и да създаде шедьовър.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването