Великденски модни тенденции 2013

Завладяни от топлото, слънчево време и пролетното ухание на цветя, дойде време за един от най-големите Християнски празници – Великден. Тези от Вас, които не намериха време да боядисат яйцата в четвъртък, спокойно могат да го направят утре. Разбира се, живеем вече по-доста улеснен начин в сравнение с нашите баби и всичко необходимо, от готови топли козунаци до  боядисани яйца, можете да намерите в големите вериги магазини.

Всяка домакиня се стреми да изглежда добре в очите и в устите на своите гости, при което се започва голямото приготовление около празника – Великденски зайчета, кошнички с яйца, пиленца, патенца и всичко възможно пролетно е окичено около трапезата. Ще ви поднесем няколко варианта за украсяване на Великденските  яйца, с които не само ще впечатлите вашите гости, но и благородно ще Ви завидят.

Модните тенденции завладяли света през 2013 в областа на прическите, дрехите и маникюра намериха място и на Великденската трапеза.Ето какво имаме предвид…

Преливането на цветове стил Омбре може да си направите изключително лесно като потопите яицата плавно и ги задържите в зависимост от това колко силна е боята и ще получите този невероятен ефект. Друг вариант, с които може да направите украсата си ефектна е като лакирате самите яйца.

Както споменахме по-рано в една от статиите ни, на мода и тази година е дантелата и какво по-привлекателно от нея. Ето една идея, с която може да направите вашите яица цветни с мотиви на дантела. Облепете яицата в дантела,след което ги потапяте в боя и ефекта ви е готов.