ВРЕМЕ Е ЗА ПАРТИ! ГАЙД НА СЪБИТИЯТА ПРЕЗ НОЕМВРИ

Времето захладнява, но клубните сцени в България обещават все по-горещи парти емоции през есента. За всички фенове на електронната музика организаторите от Renesanz са подготвили запомнящи се събития в цялата страна.

И така… ето и дългоочакваните партита след силното лято! Зимният клубен сезон започва в морската столица Варна на 2 ноември, петък. За доброто настроение на зажаднелите варненски техно маниаци ще се погрижат Balthazar, JackRock, Aiho, MSTK и Candelitta в новооткрития клуб Tsunami (бивш бар „Авангард”, под Спортна зала). На следващия ден, 3 ноември, партито се пренася в Пловдив и клуб Plazma, зад чийто пулт ще се вихрят цяла вечер Balthazar и JackRock.

ВРЕМЕ Е ЗА ПАРТИ! ГАЙД НА СЪБИТИЯТА ПРЕЗ НОЕМВРИ

До тук обаче със загрявката! Датата е 9 ноември, градът – Стара Загора, а мястото – клуб Imperia. Там ще се проведе първият у нас шоукейс на лейбъла Binary 404 с участието на световно-известния италиански диджей ALEX DI STEFANO и немския му колега NORBERT DAVENPORT. Заедно с тях ще се изявят Balthazar и JackRock, Versus, както и младата надежда Dennis Smile. На 10 ноември пък партито с Alex Di Stefano, Norbert Davenport, Balthazar  & JackRock се пренася в Шумен, клуб Mazalo.

ВРЕМЕ Е ЗА ПАРТИ! ГАЙД НА СЪБИТИЯТА ПРЕЗ НОЕМВРИ