Детайлите в мъжката мода

 

Нека си поговорим за мъжката мода или по-точно за детайлите, които всеки един мъж не трябва да пропуска. Или които оставят без дъх всяка една жена. Разглеждайки снимките на тези красавци, сами можете да видите колко много аксесоарите освежават целия аутфит, още повече – без да лишават собствениците им от мъжественост. Казвам го, защото именно това е масовото мнение на мъжете, особени тези в България. Излишно е да казвам, че в Западна Европа е често срещано явление безупречно облечен мъж – елегантен, авангарден, смел. Но за мое огромно съжаление, тези в България все още не са такива (макар и мъжете все повече да разширяват кръгозора си в тази насока).

Масови заблуди са:

1. Аксесоари и бижута не е равно на мъжественост.

2. Eлегантността е само за зрели и улегнали мъже. На тези на възраст 20-25 ( че и отгоре ) не им приляга този стил. Или по-точно приляга им в максимално неформален и опростен вид, а именно дънки (понякога и панталон), риза и елегантни обувки. Не че е лошо като вариант, прекрасни, но ми се иска да видя малко живот, индивидуализъм и колорит у вас. Стига сме били еднакви!

3. В елегантността, важни са изчистените линии и материи. Разбира се, че са! Класиката е класика, но какво ще кажете да покажете увереност и нулева доза съмнение относно външния си вид, като добавите цвят и акцент?