Джей Зи и Джъстин Тимбърлейк с нова обща песен

10.07.2013

Джей Зи и Джъстин Тимбърлейк с нова обща песен

Jay-Z издава своят 12-ти албум „Magna Carta Holy Grail“ в полунощ. Някои вече слушат албума многократно, докато други все още може да се борят със своите устройства Samsung. Но след като го пуснете, първата песен, която ще чуете е “Holy Grail” с участието на Джъстин Тимбърлейк.

 

J.T. отваря трака с нежни вокали, той е написан от The-Dream и е копродукция на Timbaland. Докато Джей го вълнува славата и пее на дъщеря си в песента, която разполага с извадка от хита на Нирвана “Smells Like Teen Spirit”.

„Блу ми каза, да ви напомня, ni**as/ Майната им на глупостите, за които вие всички говорите“, рапира Джей Зи. Той използва MC Hammer, Майк Тайсън и Кърт Кобейн, като примери за известни личности, които са попаднали в светлината на прожекторите.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.