Джеси Джей представя нов сингъл от саундтрак на филм

20.07.2013

Джеси Джей представя нов сингъл от саундтрак на филмДжеси Джей представи нов много добре звучащ сингъл.

Поп певицата публикува нови онлайн снимки, на които е със слаба фигура и нова лилава коса. Облечена в жилетка и шорти, тя позира в „позата на супергерой“, като с това ни дразни, за новата си песен „Hero“.

Джеси е публикувала линк към Soundcloud, където има 50-секунден откъс от новия й супер як трак,  който е взет от саундтракът към филма „Kick Ass 2“.

Джеси Джей представя нов сингъл от саундтрак на филмТя пише: „Написах песен за саундтрака #kickass2 #themovie, ето тук за малко вкус #superheropose!“.

В момента Джеси Джей е заета с извършване на серия от концерти през това лято, като снощи тя беше на сцената в Единбург .

Освен това изпълнителката ще участва и във фестивалите – Sound Island в Кент на 28 юли, V Festival 16-18 август, Norwich’s Sundown Festival на 1 септември и iTunes Festival в Лондон на 23 септември.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването