Джеси Джей с първи концерт у нас

02.07.2013

Джеси Джей с първи концерт у насБританската изпълнителка, която е носителка на наградата „Брит“, сподели след концерта си у нас: „Българската публика е невероятна!” Тя направи едно невероятно шоу на родна земя. Това се случи през миналият уикенд, на 29 юни 2013 г., в зала Арена Армеец, в София. Концертът започна от 19:30 ч. и беше изпълнен отначало докрай, само с невероятна музика.

Родните звезди  Bobo and the Gang, Маги Алексиева-Mey, Makosa Nostra, Графа, VenZy и Михаела Филева, подгряваха поп певицата.

Английската певица Джеси Джей ни показа, че дори и пред полупразна зала, всеки трябва да умее да бъде „звезда“. Джеси пя за всеки един от нас от цялото си сърце и душа, и ни накара да се почувстваме така, че все едно всяка една нейна песен е написана специално за нас, почитателите й.

Българската публика също доказа, че е една от най-добрите публики в света. Изчаквайки търпеливо около един час всичко да бъде подготвено на фона на спокойна музика, която да приветства бурното излизане на мегаталантливата певица.

Джеси се появи с гръм и трясък, точно в 21:10 ч. и отвори лайфа с хита си „Price tag“, приветствана от бурните ни аплодисменти. След това и ние запяхме и подскачахме с Джеси, която се учуди, че всички знаем наизуст текста на песента.

Концертът продължи с други наши любими песни, като – „Wild“, „Who’s laughing now“, „Nobody’s Perfect“, „Rainbow“, „Stand Up“, преди „Do It Like A Dude“, тя се заигра с един от охранителите, а после взе на момче от публиката шапката, която в края на песента му бе върната с автограф с фраза от хита си „Who You Are“.

Джеси изпълни и любимата ми нейна песен, красивата и прочувствена балада „Casualty of Love“, освен това тя изпя и две песни от 80-те години – „I Found Loving“ и „Ain’t Nobody“, както и хита на Марая Кери „Emotions“, като преди това ни каза, да се обърнем един срещу друг и да се запознаем с хората наоколо, да слушаме и просто да си танцуваме, беше наистина едно супер яко шоу!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването