Джулай Морнинг…. Къде?

28.06.2013

Джулай Морнинг…. Къде?Много от вас предполагаме, че все още нямат идея къде ще посрещнат изгрева на първи юли. Ние от Списание ВИП сме ви подготвили няколко предложения, към които определено няма да останете безразлични.

 

 

Джулая, както повечето млади хора наричат този празник се празнува още през далечната 1960-та година, когато просъществува хипи движението. В България обаче и до ден днешен посрещаме изгрева в най-източния бряг, на скалите при село Камен бряг. Там Слънцето първо огрява България, а за ведрото и автентично настроение всяка година се грижи фронтмена на Юрая Хийп – Джон Лоутън.

Джулай Морнинг…. Къде?

 

 

 

 

 

Аркутино е на около 10 км от Созопол. От залива на това приказно място се вижда остров Свети Тома. Там се срещат редки диворастящи кактуси от сорта Орипия, а срещу плажа на Аркутино се намира Мечешкото блато. На самата плажна ивица вирее пясъчна лилия. Въпреки, че последните няколко години туристопотока е нарастнал значително в тази област, Аркутино си остава едно от най-романтичните и красиви места в България, където с удоволствие да посрещнете изгрева.

 

Иракли се намира на 10 км от град Обзор. Това е може би един от най-девствените плажове, с които българи могат да се гордеят и да се опитат да опазят още дълги години от бетонните сгради. Иракли е дом на застрашени растителни и животински видове, а красотата на залива е повече от величествена. Местността Иракли, заедно с природния си резерват е в зоната на „Натура 2000”. Ако искате да прекарате един спокоен и чувствен Джулай, завладяни от спокойното настроение, което природата и вълните на морето внасят, то Иракли е вашето място.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.