Джъстин Тимбърлейк снима нов клип

28.07.2013

Джъстин Тимбърлейк снима нов клипСлед турнето си “Legends of the Summer” в Торонто, Джъстин Тимбърлейк засне видео клипа за новия си сингъл – “Take Back the Night” в Ню Йорк, през миналият четвъртък.

 

 

Поп звездата превзе улиците на Чайнатаун облечен в черно-бял костюм и направи едно наистина добро шоу, върху тротоара.

Той също се качи и в една стара училищна кола, в друга нощна сцена. Фенове и фотографи го последваха, докато отиваше към стаята си, ограден от своя приятел Трейс Аяла и охранителите си.

“Take Back the Night” е първият сингъл от новия албум на Джъстин – “The 20/20 Experience – 2 of 2“, който излиза на 30 септември.

JT и Jay-Z ще имат два общи лайфа, в Yankee Stadium през уикенда.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването