Дрейк: „Искаше ми се да напиша песента на лятото“!

15.08.2013

Дрейк: "Искаше ми се да напиша песента на лятото"!Дрейк съжалява, че не е направил „песента на лятото“.

Рапърът се готви да издаде своя нов сингъл „Hold On, We’re Going Home“, който ще е включен в предстоящия му трети студиен албум – „Nothing Was the Same“.

 

В песента се появява и рапърът Migos, който се оказа голям хит през този сезон.

Дрейк много специално подбира песните за албумa си. Музикантът е взел решение да си сътрудничи само с едни конкретни Ем Си съграждани.

„Седях с DJ Drama и още един куп хора в студиото, дискутирайки само записи от Атланта и когато чух тракът на рапърът Migos „Versace“, веднага ми хареса,“ сподели Дрейк.

„Тази ще е песента на лятото! Съжалявам, че се забавих, но аз чувствам, че когато хората я чуят, ще възкликнат, че са чакали прекалено дълго“.

Творческият процес на Дрейк е много естествен, звездата никога не принуждава добрите песни.

„Обичам органичните неща, нещата, които си пасват добре заедно“.

Автор: Божан Паскалева

http://youtu.be/pLf81mr3t88

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването