Звездите преди и след Фотошоп

27.06.2013

Звездите преди и след ФотошопТолкова време прекарано на кораба на Джак Спароу със сигурност се е отразило на кожата на Кийра Найтли, но не можете да отречете, че боговете зад компютъра са си свършили работата добре.

 

 

Звездите преди и след ФотошопНа тази снимка определено можем да кажем, че преди Кели Кларксън е изглеждала добре. Говорим за ранната и кариера разбира се, защото по всичко си личи, че фотошопът тук е смъкнал поне 7-8 килца от леко наедрялата певица. Не, че нещо но следим известните личности.

 

 

 

Звездите преди и след Фотошоп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Момичета още ли се чудите как моделите и лицата по кориците на разни списания изглеждат толкова перфектно. Не, не е заради най-новия крем против бръчки или заради лифтинга. Фотошопа е отговора на всичките ви въпроси. И все пак с или без него, Меган Фокс си остава перфектната жена.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.