Звездната диета на Дженифър Лопес

20.07.2013

Звездната диета на Дженифър ЛопесНие я познаваме, като танцьорка, актриса, домакиня, писателка, певица, филантроп и много повече от това, човек, който се откроява като истински добър в Холивуд. Дженифър Лопес изумява всички нас, всеки път. Тя забавлява публиката със своя чар и рояк от таланти.

 

Нещото, които  някои от вас не знаят е, че Дженифър е един от тези хора , които обичат тялото си такова, каквото е и се фокусира върху това да изглеждате добре и прилично. Така че погледнете тренировката на Дженифър и плана и за диета и не забравяйте да бъдете толкова уверени като нея, когато решите да го правите. През 2008г. Дженифър даде живот на две прекрасни деца и заедно с тях освен с безсънни нощи си докара и близо 25-30 излишни килограма.

Експертите смятат, че кардио упражнения са най-добрият начин за премахване на излишните калории. Дженифър прави това, чрез включване на няколко упражнения, като колоездене, бягане, бокс и изкачване на стълби в своята рутина. Също така, правейки едно и също упражнение отново и отново кара тялото ви да се адаптира към него.

Намаляване на теглото е толкова скучно! – Дженифър е един от малкото хора в бранша, които смятат, че намаляването на теглото отвъд определена граница е загуба на енергия. В действителност, тонизиране на тялото е по-добър вариант, който те кара да се чувстваш и изглеждаш добре. Актрисата  взима участие в силова тренировка по 2-3 пъти седмично с треньор.

Постоянството е  името на играта – Дженифър смята, че само с фиксирана цел не е достатъчно, за да стигнем там, където искаме да бъдем от гледна точка на това да търсите удобно. Това е нещо, за програмиране на тялото и ума. Според нея, тази нагласа ще ви накара да се чувствате добре за тялото си и на свой ​​ред не е нужно да принуди себе си да влязат насила в залата.

Ето и диетичния план на Дженифър.

Не спирайте да се ХРАНИТЕ –  правило номер едно е да не гладувате и да умрете отглад само и само да изглеждате слаби.  Гладът ви помага единствено да губите енергия, но не и мазнини. Разбирайки понятието, че размер S е отдавна демоде и чувствайки се добре в кожата си, човек ще отслабне по-лесно, като спре да се вглъбява в това.

5 пъти на ден –  Когато става въпрос за хранене, Дженифър не прави компромиси. Следователно, тя яде правилните неща в точното време. От кафе и пуйка, до пиле на грил и филе от сьомга с обезмаслена извара и скариди – тя си хапва всичко това в един ден.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването