Звездната диета на Рейвън Симон

23.07.2013

Звездната диета на Рейвън Симон

Рейвън е наша фаворитка още откакто започна своята кариера в сериала Козби( The Cosby Show). От тогава докато порасна и стана прекрасна, млада дама, актрисата се бори със своите килограми. Тя реши да бъде активна и да започне да се тревожи по-малко за нещата в живота си, които я карат да пълнее. Тя споделя, че щом е премахнала стреса от ежедневието си, килограмите сами са започнали да се свалят. Така, че един съвет от г-ца Симънс, не се ядосвайте за глупости.

През цялата си кариера Рейвън рядко се е вписвала в холивудските критерии за привлекателна актриса. Всичките и съветници са и казвали, че тя трябва най-накрая на отслабне, иначе никога няма да види успеха, с което се стига до нейното драстично напълняване, вследствие на стреса. И все пак слаба или пълна, Рейвън никога не се е срамувала от тялото си.

„Мога да се приема и 90, и 55 килограма”- заявява тя гордо.

15 часовите работни смени на снимачната площадка обаче я смачкват и изтощават не само физически, но и психически. Целият стрес от всички хора около нея, постоянното учене на реплики и минималните часове сън съсипват едно дете. „Имаше цяло шоу, което разчиташе на мен и беше голям проблем, ако се разболея или не се чувствам добре дори и за ден, защото всички губят пари от мен, ако не се явя на работа. Всичко това ми влияеше много негативно и се чувствах още по-зле, но храната беше една и съща почти, просто психическата нагласа ме промени” – Рейвън Симон.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.