Из фантазиите на едно момиче

Из фантазиите на едно момиче

Беше и писнало от това да се подчинява на стереотипи. Все трябваше да оставя добро впечатление, да се хареса, винаги следваше някакви принципи. Всичко това не бе от eгоистична гледна точка, а по скоро бе някакъв неин комплекс, с който и бе трудно да се бори. И докъде я докара всичко това?

Всъщност животът бе твърде зает да се занимава с милионите души по света, че да помни една нейна неразумна постъпка. Ограниченията, които сама си налагаше я правеха мечтателка, беше като раздвоена между два свята, но също така и я убиваха, измъчваха я. Ако беше сторила това, ако беше сторила онова, но защо не го стори….смелостта не и достигаше.

Всичко това започна да я дразни. Тя започна да се бори със себе си, да си поставя предизвикателства, като напълно осъзнаваше, че тази борба първоначално не е трябвало да съществува.

Една вечер тя беше в дискотека. Необвързана, учудващо чувстваща се добре, щастлива и без задръжки, което си беше рядкост. Тази вечер тя бе изтрила всички мисли, беше дошла да се забавлява. Близо до нейното сепаре стоеше нейн познат, който тя отдавна тайничко харесваше. Изведнъж видя перфектната възможност да се докаже пред себе си. Изглежда тази вечер и той бе заинтересуван от нея. Нека подчертая, че момичето, за което Ви говоря не е грозно или нещо друго, а просто и липсва увереност. И така… той бавно се приближи и я заговори. Тя не знаеше какво да стори, но реши да се стегне и да се държи естествено. И тъй като вътре бе доста шумно, тя попита дали иска да излязат навън и съвсем неочаквано и бързо той се съгласи.