Интервю с Богдана Петрова

09.06.2013

Богдана Петрова – Победителката от първия сезон на „България търси талант“

Богдана Петрова – Победителката от първия сезон на „България търси талант“ е тук, за да ни разкаже нещо повече за новата си песен, която вече има и готов видеоклип към нея.

Здравей Боги, за мен е изключително удоволствие да направим заедно с теб първото за мен интервю. Ще ни разкажеш ли нещо повече за новата ти песен?

Здравей. И на мен ми е много приятно, че се срещаме за това интервю. Песента е по мои музика и текст, а аранжимента го направихме заедно с една австрийска музикална компания. Бях провокирана да направя това парче от многобройните сърдити хора, които срещам по пътя си всеки ден.

Кой се погрижи и видеоклипът към нея да се получи толкова добре? На кого искаш да благодариш?

Видеото е дело на Монополи студиос.

Режисьор – Виктор Хаджи

Коса и грим – Димка Морякова

Стайлинг – Силвия Петрова

Фотограв – Светослав Тодев.

Искам да благодаря на Родителите си, на сестра ми Силвия най-вече, защото ако не беше тя надали щях някога да издам това парче и разбира се на моите две прекрасни вдъхновения Тоше Проески и Майкъл Джексън, без които надали изобщо щях да се занимавам с музика.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.