Интервю с Ицо Боев

22.06.2013

Интервю с Ицо БоевТой е млад, позитивен и креативен българин, превърнал музиката в част от своя живот. Специално интервю с Ицо Боев, за читателите на Списание VIP.

 

 

1. Здравей Ицо, благодарим ти, че се съгласи да дадеш интервю, специално за читателите на Списание ВИП. Представисе с няколко думи.

Здравейте, казвам се Христо Боев, роден съм в Димитровград, на 26 години съм.

2. От кога се занимаваш с музика?

Помня ли вече :))) От доста малък съм имал влечение към музика, касетки, уредби…, но като цяло като ученик бях луднал по колекционирането на музика, която харесвам, след това малко по малко дойде и желанието да смесвам тази музика, и така…

3. Какво правиш, когато не правиш музика?

Работя в рекламна агенция, тук в Димитровград.

Интервю с Ицо Боев

4. Повечeто DJ-и предпочитат да използват различни псевдоними, а не пълното си име. Имаш ли такъв или обичаш да те наричат Ico Boev?

Така е, обаче при мен ситуацията беше малко по различна. Мислил съм дълго по въпроса и не, че не намерих подобаващ псевдоним, просто доста хора ме познаваха (дори повечето ме знаеха по фамилия, отколкото като Христо или Ицо), и така реших да не използвам псевдоним.

5. Преди си пускал предимно минимал, а сега сетовете ти са предимно „deep“ и с повече вокали. Как реши да смениш стила?

Ако трябва да съм честен, през доста стилове съм преминал, не мога да кажа, че следвам някакви тенденции, просто понякога един стил се пренасища от продукция и малко или много омръзва. Аз свиря различни стилове, в зависимост от самото място и хората, които присъстват, дори доста често правя Ретро и Хип-Хоп партита.Колкото до вокалите, обичам много вокалите, някак си са по-въздействащи за хората, пък и за мен.

6. Имаш ли идол от световните DJ-и?

Идоли доста, не мога да се огранича и да кажа харесвам този и този, най-много. Всеки DJ следва някакви тенденции и с времето променя стила си (естествено не всички, но повечето), обичам разнообразието, затова и слушам доста различни DJ. Ако трябва да спомена имена, които са ми въздействали във времето това са : MARCOS CRUZ, D-FORMATION, ERIC ENTRENA, CHUS, SIMON & SHAKER, CARL COX ,RICHIE HAWTIN, CITIZEN KAIN, MATADOR и много, много, много, много други 🙂

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването