Интервю с Мишо Шамара!

 

Специално интервю с Мишо Шамара за читателите на Списание “VIP”

Здрасти, Мишо. Излишно е да споменаваме кой си ти, защото цяло поколение израсна с музиката ти, първо с Гумени Глави, после и с RnB рекърдс. Постигнатото говори достатъчно, само по себе си. Благодарим ти, че се съгласи да отговориш на няколко въпроса за читателите на Списание „VIP“.

Интервю с Мишо Шамара

1. Какво не знаят читателите на VIP за Мишо Шамара? Известна личност, като теб, едва ли има много тайни в общество на папараци, но все пак…

 Ами, като популярна личност, медиите постоянно пишат за мене всякакви неща. Понеже скандалното ги вълнува повече, са изградили малко сприхав и скандален образ за мене.  А реално, аз съм си доста търпелив и съобразителен. Гледам да не досаждам на хората. Просто, когато видя несправедливост, не мога да я изтърпя.

2. Черно море или Спартак, за да пренесем футболните страсти на равнище Варна?

 Не гледам футбол много, но по наследство, Черно Море.

3. Какво ще кажеш за развитието на БГ хип-хоп културата в последните години?

Последните 2 години, хип хопа отново взе позицията на майн стрийм. Много ме радва, че излезнаха много нови артисти и правят много добри тракове и видео клипове. Имам доста съвместни проекти с младите артисти и много ме радва да работя с тях.

4. Какво се промени в теб от периода на Гумени глави и сега – като Биг Ша?

 Ами, от тогава до сега минаха 20 и няколко години. Нормално е да съм пораснал, помъдрял надявам се, хаха. В момента, много повече обръщам внимание на социалните проблеми в музиката си, отколкото преди. От доста време, основни теми на песните ми са проблемите на обществото и техните виновници.