Интервю с хип-хоп изпълнителя Dee

sound_of_my_dreams-1280x720

Здрасти, Dee. Ти си една от отвърдените хип-хоп личности в България, и смело можем да твърдим, че правиш хип-хоп на световно ниво. Благодарим ти, че въпреки напрегнатия си график, отдели време, за да отговориш на въпросите ни и с това да зарадваш читатели на Списание “VIP”.

1. Ако не се лъжа, ти си единственият български хип-хоп артист, имал шанса да живее в Щатите и да усети истинската атмосфера и среда на световната хип-хоп култура. Разкажи ни малко повече за престоя си в САЩ.

Първо искам да кажа – деца, ходете на училище и кажете „НЕ“ на наркотиците. В Щатите имах шанса да изживея двадесет години от живота си. Щастлив съм, че натрупах опит от всичко, което преживях. Предполагам, че съм късметлия.

2. Разкажи ни малко повече за сценичното си име, мнозина от феновете на хип-хопа у нас те познават като D-Flow, а сега си MARSBOY DEE.

Мисля да го сменя още няколко пъти. Следващия ми псевдоним ще бъде Marsboy DEE, после мисля за Dee Baby Dee Baby.

3. В кой град в България се чувстваш най-добре, имам предвид, къде усещаш най-много духът на хип-хопа в тълпата?

Аз съм себе си и давам сто процента от себе си във всеки град. Чувствам се добре във всеки град, трябва да призная, че харесвам Варна доста, наистина.

4. Разкажи ни малко повече за новия си албум – P.U.R.E the Movement. Лично по мое мнение, това е най-добрият български хип-хоп албум. Комбинира щатския звук с тежката българска реалност. Разкажи ни малко повече.

 Албумът е страхотен. Ще излезне след по малко от месец. Респект за Зайков, респект за x, респект за x2 sho, респект за rapton records, респект за pure the movement, респект за братовчед ми, съседа и съседската жена и двете дъщери на сестра и. Респект за всички приятели, споделям любовта Ви по целия свят, dee baby dee baby, thank ya for the support. Забравих, респект за palamarka pictures – най-добрите в бизнеса. И семейство Паламарови.