Интервю с Davidoff

17.06.2013

Davidoff

Здравей. За ценителите на хип-хопа в България си известен с дълбокия смисъл в лириките и музиката си. Създаваш песни, които отразяват мечтите и болката на хората, а този стил в музиката остана малко на заден план, покрай комерсиализирането на хип-хоп сцената.Благодарим ти, че отдели от ценното си време, за да отговориш на въпросите ни, специално за читателите на списание VIP.

1. Какво е за теб музиката? Известен си със свой собствен стил, отделен от комерсиалното. Какво първо те грабва в една песен и на какво държиш най-много в своите проекти?

Mузиката направи от мен един истински човек. Човек, който не се впечатлява от кориците на списания, не прикрива себе си и не променя мнението си според ситуацията, а винаги казва това, което мисли и го отстоява. Много обичам хубавата музика. Всичко е важно в една песен – и музиката, и текстът, и изпълнението като цяло. Ето защо аз се стремя да правя музика на високо ниво, работя със страхотни професионалисти и мисля позитивно, което е характерна черта на моето творчество.

2. Разкажи ни малко за Davidoff извън музикалната сцена. Какво обичаш да правиш през свободното си време? Какво те кара да се чувстваш пълноценен?

Аз нямам много свободно време. Но когато имам – го използвам пълноценно! Обичам да се виждам с приятели, да излизам сред природата, където се зареждам с позитивна енергия. Много обичам да играя FIFA на XBOX или PS. Просто правя това, което ме кара да се чувствам щастлив.

3. Защо Davidoff? Свързано е стриктно и изцяло с фамилията ти или има и нещо друго? (Да не би да пушиш цигари “Davidoff” ? 🙂

Да, свързано е изцяло с фамилията ми. Аз обичам изключително много семейството си и съм горд с фамилята, която нося!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.