Интервю с DJ Nikka

Интервю с DJ Nikka

Здравей, благодарим ти, че се съгласи да дадеш интервю за Списание „VIP“. Представи се накратко на нашите читатели?

Казвам се Николина Атанасова. На сцената съм DJ NIKKA.

Кога започна всичко и как се реши да станеш DJ?

„Всичко“ започна преди около година. Тъй като, до тогава бях танцьор и правихме различни тематични партита, решихме да развием концепцията с нещо още по – атрактивно. Започнах да работя с DJ Double D, който е инициаторът на идеята за топлес диджейка в България, нещата се възприеха много добре. Сега правим доста атрактивни партита, работя с много добри танцьорки, аз самата продължавам да се занимавам и с танци.

Работила си  с едни от най-известните български балети и шоупрограми, както и като клубен танцьор, в едни от най-престижните ни заведения: Chervilo, Night Flight & Bar Flight, Planet Club, Sin City, Sugar Club, Bedroom Beach, Histeria, The Bounce, Bar Plazza, PR Club и други. Танците помогнаха ли ти при избора си, да станеш DJ?

Да, разбира се. В основата на това да си DJ е да познаваш перфектно музиката, която пускаш, а когато си танцьор ставаш доста музикално обогатен, хаха, длъжен си да е така.

От къде ти дойде идеята за псевдонима?

Просто някакво сглобяване на букви от името ми.

Знаем за по – екстравагантния начин, по който пускаш сетовете си, гола до кръста. Как се реши за тази идея?

Идеята за такъв тип диджеи, я има в цял свят и е с цел атракция, както и в моя случай. Стремим се да правим партитата много бляскави и атрактивни, с готини костюми и декори. Това е още малко блясък и ефект на цялостната визия.

Има ли определена песен или диджей, които са ти помогнали да обикнеш хаус музиката?

Ами всъщност аз правя основно черни партита. Това е моята музика. Нямам идоли в сферата.