Интервю с Trio Soprano

Интервю с Trio Soprano

Трио Soprano се създава в началото на 2009 година, в състав Денислава Станева, Биляна Андрончева и Петя Вардева. Изпълненията им се основават на класическата музика, но с модерно и иновативно звучене. В репертоара им присъстват най-известните оперни арии, евъргрийни, руски песни и мюзикли. От август 2009г. триото е част от голямото семейство на „Бългериън Продакшън“ и ансамбъл „Българе“.

1.      Здравейте!

Здравейте и от нас!

2.      Как се чувствате след края на лятото, успяхте ли да си починете?

Добре се чувстваме. Лятото ни е любим сезон. Успяхме да си починем по морето и сега започваме новите проекти за есента.

3.      Бихте ли се представили? Разкажете повече за Вас и това, с което се занимавате?

Биляна:  Казвам се Биляна Андрончева и съм зодия Стрелец. Професията ми и любимо занимание е пеенето. Това е сбъднатата ми мечта и съм щастлива, че съм с момичетата.

Дени: Казвам се Денислава Станева. Зодия везни съм. Най-голямата ми страст е музиката. Интересите ми се простират и извън нея,  психологията е една от науките, която ме вълнува и която изучавам, а мениджмънта във фризьорството и козметиката ми е една от специализациите .

Петя: Казвам се Петя Вардева, зодия Рак. Пеенето е това, което съм учила толкова години и това, в което моите родители и аз сме инвестирали изключително много средства, труд и емоции. Щастлива съм, че правя това, което искам.