Как да се сдобием с плътни устни

Плътни устни, кой не иска да ги има? В последните години всяко момиче искаше да придобие онези пухкави устни, като на Анджелина Джоли, Скарлет  Йохансон и редица други холивудски знаменитости. Много момичета водени от амбицията си за сочни устни посещават хирурзи и носят техни снимките и искат точно такива устни. Нужно ли е обаче да се подлагаме на болезнените хирургични интервенции, само за да постигнем желаните резултати? Отговорът е „НЕ”!

Не мисля, че трябва да се предприемат толкова драстични мерки, декоративната козметика ни предлага няколко много лесни трика:

Как да се сдобием с плътни устни

1. Нужна ви е една чиста четка за зъби, с която нежно да масажирайте устните си, това ще стимулира кръвообращението им, ще ги направи по – плътни.

2. Преди да сложите червило не забравяйте да хидратирате устните си.

3. Много полезен се оказва молива за устни, нужно е само да нанесете линия от външната страна на ръбчето, така че да очертаете контурите, за да създадете желания обем.

4. Използвайте цветове, които създават дълбочина. Пухкавият ефект се получава при нанасянето на меки цветове, които хармонизират на тена на кожата.

5. Задължително е използването на глос, той придава допълнителен обем, но не прекалявайте за да не изглежда лепкав.

6. Можете да използвате й допълнителни продукти (на основата на хиалуроновата киселина), нанасящи се преди червилото.

Опитайте и се сдобийте с плътни устни, без много усилия!

Как да се сдобием с плътни устни