Кание Уест с нова колекция дрехи

19.07.2013

Кание Уест нова колекция дрехиОще ли се чудите, защо Кание Уест е прекарал толкова много време в Париж тази пролет? Тайната е вече разкрита. Той е в официално сътрудничество с френската деним марка APC. Той има хитов албум, бебче, а сега и още едно нещо, за което да празнува – Колекция дрехи за милиони, която се разпродава като топъл хляб.

 

Колекцията, която е в колаборация с френска марка за дрехи APC се пазеше в строга тайна до неделя, 10 часа, френско местно време, когато най-накрая бе разкрита.

Кание Уест нова колекция дрехиВ този момент, колекцията от  девет части, която APC дизайнерът – Jean Touitou казва, че е в процес на правене близо две години, разби сайта и се продаде незабавно. Макар, че APC все още приема поръчки, не се знае кога ще бъдат изпълнени и дали клиентите им ще се запазят след дългото чакане.

 

 

 

„През месеците, ние продължавахме да мислим, докато най-накрая не  дойде и решението и идеята да създаваме малка колекция – капсула с дрехи. Това, което искам да кажа с думата малка ограничава дрехите до няколко вида, което означава, че тази капсула колекция се състои от суитчър, дънки и тениска. Тези, които са ценни за мен и за Канйе заедно“ – споделя Жан Тоитоу.

И той не се е шегува: Нова колекция дрехи, която се състои от два чифта дънки, няколко суитчера и малка шепа тениски – перфектен аутфит за натоварен, нов баща, без много време да мисля за гардероба си.

Средно чифт дънки APC може да се продава за около 200 долара и тъй като Уест не прави нищо за малко пари, не се учудваме, че се търсят сериозно и с голям интерес.

Автор: Христина Розова

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването