Кожа, погалена от слънцето

И ето че пак е лято. Време за плаж, море, емоции и разбира се красив бронзов загар. Как да постигнем така желаният резултат на „погалена“ от слънцето кожа? Предлагаме ви няколко лесни трика, с които да постигнете това.

1. Безопасен тен:

Колкото и да искате бързо да придобиете желания бронзов тен, не забравяйте че слънцето е колкото полезно толкова и вредно. Затова изберете такъв слънце защитен лосион с по-висок фактор и бронзиращи частици. Не вярвайте на митовете, че високият фактор предотвратява придобиването на тен. Слънчезащитният фактор само забавя образуването на меланин. Нужни са повече слънчеви бани за да се сдобиете с желания тен, но защитата на кожата е гарантирана. Кое бихте избрали?

Кожа, погалена от слънцето

2. Натурални продукти:

Продуктите за усилване на загара съдържат активни съставки, които засилват образуването на меланин.Основната им съставка  се нарича псорален и се извлича от цитрусово масло и други растителни вещества. А защо да не използвате оригиналният източник?  Вземете сок от зелен лимон и нанесете върху кожата преди излагане на слънчева светлина. Ще видите и резултата, по-бързо придобит бронзов  загар, в сравнение с необработените зони. Но това не осигурява защита на кожата от вредните ултравиолетови лъчи.

Кожа, погалена от слънцето