„Контролирай стихията – контролирай себе си!“

Ние сме позитивни, време е да Ви покажем, че сме и иновативни. Списание “VIP” измества фокуса си на знания от тази седмица. Разбира се, не мислим да премахваме всички забавни рубрики. Животът не струва, ако не се забавляваме и не всичко е работа. Но решихме да бъдем и възможно най – полезни за Вас – нашите читатели. Искаме да Ви предоставяме знания по популярни теми, които могат да провокират Вашата креативност и да Ви помогнат да печелите реални пари. Иначе казано, започваме да говорим повече за Бизнес, Маркетинг и Информационни технологии. Не искаме да забравяме също, че всички сме хора, поради което включваме и Психология. Нищо не е по – силно от нашата психика – облагородяваща и деструктивна, еднакво силно. Желанието ни е Себепознание. Искрено се надяваме да Ви бъдем полезни.

brain

И не на последно място, но доста различна по характер, идва и нашата рубрика „Аз МОГА в България“, която е социална кауза и е създадена от екипа на Списание „VIP“. Тук ще можете да прочетете интервюта с хора, успяващи в България, хора, които имат бизнес тук, таланти творящи в страната ни и хора, развиващи кариерата си на нашата територия. Най – важното – те са млади и не се страхуват да го направят в България. Те МОГАТ, ние МОЖЕМ, ти МОЖЕШ в България!

Остават и същите правила –който иска да се включи със статия по дадена тема, може да го направи и в новите рубрики. Ако знаеш нещо – сподели го с другите. Това е философията на информационната ера, в която живеем. Ако искаш да живееш в по – хубав свят, помогни и на другите да заживеят в него. Когато сме много, когато сме заедно, сме силни! Имаме силата да предизвикаме събитията, имаме силата да променим живота си! Имаме силата да създадем по- хубав свят и всеки един от нас, е част от тази промяна!

„Контролирай стихията – контролирай себе си!“