Лейди Гага се завръща

30.07.2013

Лейди Гага се завръщаЛейди Гага ще изпълни нов сингъл на наградите на MTV.

Лейди Гага ще пее на видео музикалните награди на MTV за 2013 г., които ще се раздават през следващия месец.

Музикалният канал MTV обяви поп супер звездата, като първият изпълнител, за 30-годишнината на шоуто, което ще се излъчва на живо, на 25 август в Бруклин.

Тя ще изпълни новият си сингъл, който ще излезе на 19 август. Говори се, че песента се нарича – “Applause”, след като гримьорът на Гага публикува изображение на певицата, като на снимката имаше и думата „Applause“, над нея.

Нейният нов албум „ART POP“, ще се появи на 11 ноември.

Последните лайф изпълнения на Лейди Гага, на видео музикалните награди на MTV, бяха през 2011 г., като мъжкото си превъплъщение – Jo Calderone и през 2009 г., докато тя беше напоена с кръв на сцената, висяща от тавана.

Джъстин Тимбърлейк, Macklemore и Ryan Lewis водят в номинациите за тазгодишните награди с по шест номинации.

Автор: Божана Паскалева

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването