Най-предпочитаните летни напитки (част 1)

Най-предпочитаните летни напитки (част 1)

Летният сезон започна по-рано тази година и жегите са непоносими, а от какво има нужда човек най-много в усилните летни дни – разхладителни напитки, разбира се. Независимо дали сте у дома, на плажа или на работа няма как денят ви да мине без тях.

Газирани напитки с лед и лимон – На първо място поставяме всички газирани, безалкохолни напитки пълни със захар, които повечето от вас си мислят, че утоляват жаждата, но не точно обратното. Всички видове кола, спрайт и фанти стимулират жаждата ви още повече именно защото са сладки.

Фрапе – Тази напитка идва в няколко вида и вкус и е изключително предпочитана за летния сезон.  За тези от вас, които не знаят нека разясним от какво се прави фрапето. Не е нужно да ходите само по кафетата,за да си го поръчвате, тази напитка става изключително лесно и в домашни условия. Ето и съставките: нескафе, вода, мляко,  захар и лед , разбира се. Ако предпочитате да е с различен вкус, то може да добавите кокосови стърготини, есенция ванилия, есенция ром или с различен плодов подсладител, който имате под ръка.