Ман Сити шампион

Истинска лудница. Направо не мога да го опиша с думи. Наистина!

Всички червени от град Манчестър се надяваха новака Куинс Парк Рейнджърс да стори немислимото и да вземе точки от Ман Сити, и то на „Етихад Стейдиъм“.

Ман Сити шампион

Е чудото бе близо. Буквално секунди разделиха Ман Ютд да грабне 20-та титла. Червените дяволи, бяха ударени точно с тяхното оръжие – гол в последните секунди на мача. Така безценния гол, отбелязан от Кун Агуеро донесе 3-та титла на Ман Сити и ги направи шампион на Англия!

Гражданите трябваше да чакат цели 40 години, за да стигнат до така мечтаният трофей. Според Манчини, този трофей може да е началото на нова епоха в английският футбол, а именно доминацията на Ман Сити.

Ман Сити шампион

Дали „шумните съседи“ ще успеят да излязат от сянката на своя вечен градски съперник Юнайтед, или пък „Червените дяволи“ ще си върнат това което им принадлежи още догодина.

Е без съмнение ни очаква много спорен сезон, изпълнен с много драма, но преди него ще се насладим на едно невероятно лято, а именно с Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна, както и с Олимпиадата в Лондон!

Ман Сити шампион