Марая Кери с нов, супер секси видеоклип

Марая Кери с нов, повече от зашеметяващ видео клип. Той е в дует с Мигел и се казва “#Beautiful”. Парчето дебютира този четвъртък в “American Idol”.

Марая Кери с нов, супер секси видеоклип

Поп дивата е много красива, облечена в много оскъдни дрехи. Тя се вози на гърба на мотоциклет заедно с Мигел в новият й летен хит. Видеото за него е режисирано от Джоузеф Кан.

В клипа горещата мама показва секси тялото си, докато позира на мотор и прави на дуетната си половинка частно шоу, облечена в къса жълта рокля. Мигел наблюдава всичко от предната седалка на ретро Поршето си, в един гараж пълен с полилеи.

Новият албум на Марая, който ще последва последният от 2009 г. “Memoirs of an Imperfect Angel”, ще излезе това лято и ще включва участието на продуценти, като Jermaine Dupri, Bryan-Michael Cox, Big Jim Wright, Hit-Boy, The-Dream, Mike WiLL Made It и Rodney Jerkins.

Певицата също потвърди, че нейните близнаци, Монро и Марокан, ще се появят в албума, заедно с топ три състезателките от “American Idol”, Candice, Kree и Angie, които ще добавят вокалите си в една от новите песни.

Автор: Божана Паскалева