Махо бийч – плаж и още нещо…

25.07.2013

махо бийч

В разгара на летния сезон, всички сме запленени от хубавото, време, плажовете и доброто настроение. Едни предпочитат тихите и спокойни местенца, други шумните плажни партита, а някои да гледат приземяващи се над плажа самолети. Тази година и варналии изпитват част от тръпката, с ниско приземяващите се самолети, но има едно място къде буквално сте „face to face“ с корпуса на самолета.

Махо бийч – закътан плаж в близост до международното летище „Принцеса Джулияна“ на карибския остров Сен Мартин. Истинска атракция за туристите. Самолетите минават буквално на метри над плажуващите. Причината за този „феномен“ е изключително късата писта и трудностите, които срещат пилотите при приземяването.“ И не говорим за малки самолети, а за истински гиганти, като Боинг 747 и Еърбъс А380 – пише novini.bg.

Туристите са толкова запленени от тръпката да бъдат „отвяни“ от самолетните двигатели, че плажа бързо набира популярност. Какво ли е усещането?…

Автор: Виолета Петрова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.