Надцакването

01.10.2013

Надцакването

Криминалната драма ” Надцакването “ е най-новият филм на режисьора Брад Фърман. В него той разказва за опасния и напълно непредсказуем свят на незаконните онлайн залагания. Главна роля в центъра на сюжетната линия заема студента от Принстън Ричи Фърст (Джъстин Тимбърлейк), който докато играе покер в интернет, бива измамен и загубва абсолютно всичките пари за обучението си. Но това не е всичко. Съвсем скоро след това, той разбира, че е задлъжнял и към собственика на сайта, в който е играел, Айвън Блок (Бен Афлек). Така, принуден да се превърне в протеже на корумпирания Блок, за да върне заема си, младият студент пропада все повече и повече в свят, който е до такава степен ужасен, че променя живота му завинаги.

В лентата участие взимат и Оливър Купър, Лорънс Мейсън, Антъни Маки, Джема Артъртън, Бен Шуарц, Дейвид Костабайл, Диана Лаура. Премиерата в България е отредена за 27 септември 2013г., разпространява Александра филмс.

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването