Най- горещите парти точки в света

Най- горещите парти точки в света

Колко далеч бихте стигнали за едно незабравимо изживяване, за един невероятен купон с вашите приятели.Е не говорим за парти в стил „Последният Ергенски Запой”, но сме близо до тази мисъл. В тази статия ще ви представим едни от най-горещите нощни заведения, които разтърсиха света с дизайн от висока класа и градус на макс. Тези клубове са съчетание от стил, сексапил и екстравагантност, за които бихме прекосили океана за да видим.

Glass, Париж

Това е новият коктейл бар от същите умове, които откриха най-добрия бар преди две години в Франция – Канделария. Glass със сигурност ще ви впечатли с неустоимите си коктейли и огромно разнообразие от бири. Закътано в квартала с червените фенери на Pigalle, Париж този бар е на неповторим етаж и хвърля късче светлина с екстравагантни огледала зад бара. Страхотно Рок – Енд – Рол звучене и гост диджей от цял свят,които ще зарадват и най-претенциозните си клиенти с нови и класически Wave парчета.

Bow, Ню Йорк

Този клуб съчетава в себе си късната диско ера с мебели вдъхновени от Chinatown и La Dolce Vita. Лакираното дърво те пренася в една по-интимна и романтична обстановка. Клубът е с подвижни стени,с което прави капацитет до 200 човека и е много трудно да се направи резервация. От малки интимни събирания до шумни модни събития се организират в този клуб, а партито продължава до афтър.