Най-добрите нощни клубове в Истанбул

25.07.2013

Истанбул представлява културен, исторически и икономически център на Турция. Като най-голям град в страната, той е оживен, опияняващо колоритен и много разнообразен. Ако отидете на почивка в Турция, непременно посетете Истанбул. В този оживен градски център ще научите много за местната култура, както и  за богатата и интересна история в района.

Освен историческата част, Истанбул има и друга страна – пулсиращия и вълнуващ нощен живот. Когато слънцето залезе, градските легенди оживяват със звуци, забележителности и преживявания, които ще ви забавляват до ранни зори и ще превърнат нощта ви в един хубав спомен.

В Истанбул ще намерите всички видове места за вечерни забавления. От тиха, уютна и спокойна вечер до енергична и динамична атмосфера. Има заведения за всеки, така че възрастта няма значение. Важно е желанието!

Списание VIP ви представя някои от изключително популярните нощни заведения в турския мегаполис, където може да прекарате една вечер за релаксация и общуване, или пък да се забавлявате така, че да усещате тръпката и вълнението.

Рейна

Разположен в Ортакьой, този колоритен клуб привлича не само много посетители и местни жители, а и редица знаменитости, включително Салма Хайек, Глория Естефан и Лионел Ритчи. Това вълнуващо място предлага чудесна атмосфера с разнообразие от ресторанти, релаксиращ бар и нощен клуб. Съчетава в себе си всичко, от което имате нужда.

Masquerade Club

Намира се в Бешикташ, Истанбул. Този клуб е енергичен и оживен, използващ най-съвременните системи за озвучение и графика, което създава електрическа атмосфера. Често най-добрите DJ в света пускат тук, което води до увеличаване на тръпката и вълнението за хората, които търсят запомняща се вечер с много пиене, танци и страхотна музика.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването