Най-интересните барове (Part 1)

 
Човешкото въображение няма граници, особено това на архитектурните дизайнери. Странните барове по света се множат с пълна скорост, а посещението им се превръща в атракция за съответния град и определено в едно от най-запомнящите се преживявания за посетилите ги. Ето и някои от най-странните:
 
Clinic“, Сингапур
 
Пъб, заложил на изцяло болничната тематика, „Клиниката” е оборудван с всевъзможни инвалидни колички вместо столове, стоманени операционни маси вместо обичайните маси, болнични легла преправени на сепарета, паравани, стойки за системи и червени кръстове. Едва ли това е барът, в който спокойно бихте се насладили на питие с приятели, но… не всичко свършва дотук. Изненадите продължават, когато си поръчате храна, а тя ви бъде сервирана в стоманена купичка с формата на бъбрек например.
 

 
Питието ви пък ще пристигне в торбичка за система, епруветка или банка за кръв. А ако след вечеря се чувствате отпаднали, „здравното заведение” е помислило за вашия уют и веднага ще ви предложи да си легнете на някое от болничните легла, да дръпнете завесите около себе си и да възстановите изцяло силите си, а защо не да повикате и някоя „медицинска сестра”…