Най-скъпият състав във футболната история

10.06.2013

Най-скъпият състав във футболната историяЩе ви покажем най-скъпата единайсеторка в световната футболна история до този момент, като не включваме трансферите от това лято.
 
 
 
 
 
 

1. Буфон(£38 million) – вратар

От Парма в Ювентус, 2001.

Буфон се превърна в най-скъпия вратар в света, когато подписа с Ювентус през 2001 г. за 51 мил. евро. Буфон кара 12-тия си сезон в шампионата на Италия.

35-годишният вратар спечели почти всички възможни трофеи с клубния и националния си отбор. Безспорно, най-добрият вратар в света.

Най-скъпият състав във футболната история

 

 

 

 

 

 

2. Дани Алвеш (£25 million) – десен бек

От Севиля в Барселона, 2008г.

Барселона си осигури експлозивен десен бек в лицето на бразилеца. Алвеш заема главна роля в успехите на каталунците и тяхната пълна доминация от няколко години насам.

Той е един от най-добрите десни бегове в света и Барселона изглежда различна на десния фланг, ако Дани не е в стартовия състав.

Най-скъпият състав във футболната история
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването