Наричат я „ водата чудо” …

Замисляли ли сте се каква вода пиете? Дали всъщност тя е полезна за нас и нашия организъм или точно обратното? Хубаво би било, ако всички си зададем този въпрос и потърсим отговорите, които никак не са приятни. Крайно време е да сменим водата, която пием и пречистим организма си от вредните вещества.

Наричат я „водата чудо”

Нека ви запозная с водата, която ще промени живота ви – Канген вода. Името произлиза от японската дума „Канген“, което означава „връщане към произхода”. Йонизаторът за производство на Kанген вода променя чешмяната вода, превръщайки я в алкална питейна вода, пречиства я от хлор, тежки метали, бактерии, ръжда и други примеси. В нея се запазват всички полезни минерали, а освен това тя се йонизира чрез помоща на електролиза. Водата Канген е силен антиоксидант и има детоксикиращ ефект. С пиенето на водата Канген, организмът се пречиства от голям брой свободни радикали, токсини и отровни вещества. В алкална среда се стартира и процесът на „самолечение“.

Наричат я „водата чудо”

Трите най-важни свойства на Канден водата са:

Алкална
Знаете ли, че над 90% от заболяванията са свързани с киселинността на организма. Така например 80% от храната, която консумираме е кисела. Киселинна е една ракова клетка, здравата клетката е алкална. Канген водата алкализира тялото и по този начин се неутрализира киселинността.

Антиоксидантна
Едно от положителните свойства на водата Канген е, че тя е мощен антиоксидант, може би по-силен от всяка една храна или витаминна добавка. Тя съдържа активен водород, който снабдява тялото с огромни количества допълнителни електрони. Факт е, че антиоксидантния потенциал на една единствена чаша вода Канген, би струвала няколко лева, ако трябва да се получи с витаминни добавки и никога няма да се поеме от тялото ни така, както се получава с водата.