Новият Mercedes GLA…

22.08.2013

Новият Mercedes GLA„Нещо наближава. Очаквайте повече!“ – така, преди няколко дни, на официалната страница на световния бранд Mercedes-Benz във Facebook, бе представен новият модел Mercedes GLA. Компактният кросоувър бе промотиран чрез две скици. Базиран на предишния A-Class, той ще направи своя дебют по време на автомобилното изложение във Франкфурт след по малко от месец.

Новата концепция ще бъде наследник на по-рано представения в Шанхай тази година концептуален GLА. Отличителното при настоящия модел е, че той ще бъде с по-висок клиренс, широки калници, заден спойлер, предна решетка с две лайстни и почти идентичен интериор. По всяка вероятност задвижващата система ще бъде модел GLA45 AMG с 2-литров четирицилиндров турбо двигател с 360 к.с.

Малко по-късно, бяха пуснати първите официални снимки, а също и видео-премиера на най-новия клас возило.

Автор: Мария Стоянова

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването