Подходящ часовник за сезона

Подходящ часовник за сезона

Часовникът в миналото  е бил аксесоар , типичен за мъжа и не е било възприето една дама да притежава такова украшение. Е, времената се променят! Жената взе  панталона на  „мъжа” и супермъжественият му аксесоар- часовникът. Мъже, време е да го преодолеете, жените завладяват ежедневието ви!

Както бижутата ,така и часовниците се променят със сезоните. Много известни модни марки, включват в колекциите си този аксесоар. Ще ви представим някои от  топ тенденциите за пролетта на 2012.
Сребро:  2012 година е високосна и суеверията повеляват през нея да се носят сребърни бижута. Часовниците също влизат в това число, като неизменен женски аксесоар. Различни брандове заливат пазара със своите предложения от сребристи изкушения.
Кожена каишкаКожата – винаги на мода при часовниците. Няма да сгрешите през който и да е сезон, ако си купите такъв аксесоар – винаги актуален. Разбира се за пролетта цветовете са по-свежи и дръзки.

Неоновата мания: И тази пролет не излизат от мода, силиконовите часовници. Ярките цветове се леят от витрините. Няма да сгрешите , ако изберете такъв, по-екстравагантен аксесоар. Но само за уикендите. Този тип часовници са неподходящи за ежедневието ви, в работна обстановка. И разбира се, тотално неприемливи  за официални поводи и срещи.