По – доброто Аз – спорт

И колкото и да ни е тъжно зимата е отново е на прага ни. С намаляващато количество слънчева светлина и дъждовните дни, тонусът  стремглаво се понижава. И как да се захванете със спорт в това време? На нас все нещо няма да ни е наред, ако нямаме желанието да спортуваме. Лятото си казваме „много е горещо, ще спортуваме като захладнее“. И когато времето се поразвали си казваме „е точно сега не е никак подходящо да започна да се занимавам със спорт“. Е, кога ще дойде моментът? Ако разсъждавате така – НИКОГА!

По - доброто Аз!

Вземете се в ръце и си поставете изпълними цели, които няма да отлагате. Както се казва „Не отлагайте днешната работа за утре.“ Ако нещо не Ви харесва започнете да го променяте ВЕДНАГА! Няма смисъл от непрестанно хленчене, че не харесвате тялото си или начина по който изглеждате. Всичко зависи от нас самите. Ето и няколко малки съвета от нас, с които се надяваме да сме Ви полезни в започване на промяната:

 

    • Съставете си план. Добре е винаги да имате някаква цел към която да се стремите. Така шансът за постигане на желания резултат е много по-голям.  Например: „Искам да отславна с 6кг !“ Но не забравяйте да дадете времеви измерител на целта си, защото в този си вид най – вероятно ще си остане неосъществена. Формулирайте я по следния начин: „Искам да сваля 6кг до пролетта!“. Е, така вече изглежда по – обещаваща.

По - доброто Аз!