Промяна на излъчването

25.06.2013

промяна на излъчването

Гримът, прическата, цветът на устните, всичко е от значение за един добър външен вид. Нека не забравяме и формата на веждите. Предполагам, че сте забелязали, колко значим е този детайл. Различното оформяне на веждите променя изцяло излъчването, затова трябва да се внимава с тях.

Нека признаем, че всяка от нас е правила експерименти с веждите си, изтънени до безобразие, така че дори вие да не можете да се познаете. Опитите са много и доста от тях неуспешни, докато не намерите правилната за вас форма.

Няколко съвета за перфектни вежди няма да са излишни. Ето ги и тях:

1. Не забравяйте, че обезкосмяването на вежди след душ е най – ефективно и безболезнено. Тогава косъмчетата са омекнали от парната баня и по – лесно се отстраняват.

промяна на излъчването

2. Когато премахвате косъмчета никога не започвайте от горната им част. Така, рискувате да оформите веждите си по нежелан за вас начин и да ги изтъните прекалено много. Задължително започнете обезкосмяването от долната част, като внимателно подбирате косъмчетата и следите да няма промяна на формата.

3. Следвайте естествената извивка на веждите и не премахвайте рязко техния край. Няма начин да не сте забелязали вежди, които изглеждат като незавършени, тъй като е обезкосмена едната им половина, с цел да бъдат скъсени.

4. Разресвайте веждите си със специално гребенче и ако се наложи отрежете стърчащия край, на някои от най-немирните. Внимавайте с рязането за да не се получи ефекта на „таралежа“.

5. Можете да подсилите формата с използване на молив за вежди. Разбира се, нямам в предвид да ги изрисувате, а просто да придадете малко цвят, за по-сияйния ви вид.

Автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.