Роби Уилямс с концерт по кината

18.07.2013

Роби Уилямс с концерт по кината.

Поп супер звездата ще заснеме последното европейско шоу в Талин, Естония от турнето си „Take the Crown Stadium Tour 2013“ и ще го пусне в кината на 20 август.

Феновете на поп звездата, които не могат да си позволят билети за концертите във Великобритания, ще могат да гледат последният му концерт в киносалоните.

На Estonia Tallinn Song Festival ще присъстват 70 000 хиляди фенове. Като шоуто ще се излъчи в 27 територии, включително в кината Odeon, Vue и Cineworld във Великобритания.

Уилямс дебютира с концерта си от „Crown Stadium Tour 2013“, в Дъблин на 14 юни пред 65 000 хиляди фенове и продължава, своето голямо турне.

С прожектирането на предпоследното шоу, на първото си турне от 2013 г., Роби има за цел да даде на феновете възможността да хванат двучасовото шоу, което обещава най-големите му соло хитове, като “Bodies,” “Millennium,” “Let Me Entertain You” и “Angels”.

То ще бъде пуснато по кината в 27 територии, в средата на септември. Театралният дистрибутор Omniverse Vision CEO Grant Calton заяви: „Това е изключително вълнуващо събитие, както за нас, така и за процъфтяващото събитие в кино индустрията. За нас е удоволствие да работим с IE Music и с нетърпение очакваме да предоставим на феновете, някои звездни присъствия в киното“.

Omniverse Vision, е създаден през 2010 г., като произвежда и разпространява алтернативно съдържание в кината, глобално чрез мрежа от над 2500 локации в повече от 40 страни.

Той разпространи историческият концерт на Led Zeppelin през 2007 г. в Лондон, O2 Arena из целият свят през миналата година.

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.